۱۳۹۵ اردیبهشت ۱۰, جمعه

مثال هایی جهت شناخت کشورهای مختلف جهت اقامت در آنها

عنوان : مواردی جهت آشنایی با کشورهای مختلف برای اقامت در آنها

جهت آشنایی و انجام امور تحصیل در کانادا میتوانید مقالات این وبلاگ را مطالعه نمایید.

برای مهاجرت به آلمان و یا اخذ اقامت آلمان ابتدا باید بدانید که آلمان کشوری است که در اروپای غربی و اروپای مرکزی قرار دارد و پایتخت آن برلین است. آلمان از شمال با دریای شمال، دانمارک و دریای بالتیک، از شرق با لهستان و جمهوری چک، از جنوب با اتریش و سوئیس و از غرب با فرانسه، لوکزامبورگ، بلژیک و هلند مرز دارد.این کشور دارای ۱۶ ایالت است که بزرگترین ایالت آن بایرن یا باواریا در جنوب و کوچک‌ترین آن برمن در شمال غربی است.بالاترین میزان حضور اتباع خارجی در ایالت‌های هامبورگ، هسن، برلین و بادن-وورتمبرگ است.

اتباع خارجی در ایالت‌های جدید کمتر از ۲ درصد جمعیت را تشکیل می‌دهند. حدود ۱۹٪ جمعیت آلمان، از خانواده‌های مهاجر هستند یا خود مهاجر بوده‌اند. هامبورگ بالاترین میزان مهاجران را به خود اختصاص داده‌است. جمعیت مهاجران این ایالت به نسبت کل جمعیت حدود ۳۰٪ است.آلمان دارای یک بازار اقتصادی اجتماعی با نیروی کار مجرب، موجودی سرمایه بزرگ، سطح پایین فساد، و سطح بالا از نوآوری است. آلمان بزرگ‌ترین اقتصاد ملی در اروپاست و هم چنین جزو چهار تولید کننده بزرگ در سال ۲۰۰۹ است.

کار در آلمان

شما بعد از ورود به آلمان و گرفتن تاییدیه مدرک تحصیلیتان باید به دنبال شغلی باشید تا بتوانید هزینه های زندگی در آلمان را بپردازید.برای کار کردن در آلمان مانند دیگر کشور ها شما احتیاج به مجوز کار دارید.بنا بر قوانین آلمان شهروندانی که عضو اتحادیه اروپا باشند نیازی به مجوز برای کار در آلمان ندارند.اما این مجوز برای افرادی که از کشور های غیر اتحادیه اروپا وارد آلمان میشوند مطمئنا نیاز است.بنا بر قوانینی که دولت آلمان تدوین کرده است کارفرمایانی که از کارگران بدون مجوز استفاده کنند جریمه ها و عواقب سنگینی در نظر گرفته است.با تومجه به این شربایط شما نمی توانید بدون مجوز کاری از سوی کارفرمایان بدست آورید.برای رسید به مجوز کار نیز باید پروسه قانونی اقامت موقت خود را دنبال کنید تا بعد کسب اقامت موقت بتوانید مجوز کار از دولت بگیرید هرچند گرفتن اقامت آلمان به صورت موقت تضمینی بر گرفتن مجوز کار از سوی دولت آلمان نیست.شما می توانید با استفاده از سایت اداره کار آلمان مراحل لازم برای گرفتن یک کار را انجام دهید اما در شرایطی است که شما در آلمان باشید و اقامت موقت را داشته باشید.اگر خارج از آلمان هستید و دوست دارید پیشنهادهای کاری را بررسی کنید می توانید از طریق سایت کاریابی Xing به دنبال کار در آلمان باشید.

هزینه های زندگی در آلمان

هزینه زندگی در هر کشور در شهر های بزرگ و کوچیک و اینکه هر کس چه استانداردی برای زندگی و خرج کردن دارد متفاوت است.آلمان هم از این قاعده مستثنا نیست.به عنوان مثال هزینه های زندگی دانشجویی در آلمان طبق آمار و ارقام اعلام شده و تجربیات دانشجویان به طور متوسط در حدود 650 یورو است.این مبلغ با توجه به تجربیات دانشجویان می تواند یک زندگی ساده را برای شما فراهم کند.هزینه مسکن نیز در آلمان بسیار بالاست البته این موضوع به منطقه ای که شما در آن مستقرید بستگی دارد.هزینه حمل و نقل نیز در آلمان نسبتا زیاد است اما طبق آمار ها هزین رفت آماد با اتوبوس بسیار کمتر از رفت آمد با قطار و مترو است.شما می توانید برای بدست آوردن ریز هزینه های روزانه در آلمان برای یک برآورد کلی و آشنا شدن با شرایط هزینه های این کشور به سایت Numbeo مراجعه کنید.

تحصیل در آلمان

تحصیل در آلمان, یعنی کشوری که علم را به یکی از پایه های اساسی در اقتصاد خود تبدیل کرده است, و در این زمینه موفقیت های فراوانی هم کسب کرده, مطمئنا فرصت مناسبی است.تحصیل کردن در سیستم آموزش کشور آلمان از جایگاه ویژه ای برخوردار است.در آلمان در کنار دوره آموزشتان باید با پیشرفت اقتصادی و تکنولوژی نیز همگام باشد تا بتوانید با تغییرات اجتماعی همسو شوید.تحصیل در آلمان به واسطه سابقه علمی و دانشگاه های پیشرفته این کشور در دنیا شناخته شده است.حضور افرادی مانند آلبرت انیشتن, هایزنبرگ,یوهانس کپلر و ... در سابقه علمی کشور آلمان باعث بالا رفتن سطح دانش شده است.شرایط تحصیل در آلمان به نحوی است که هم به زبان انگلیسی و هم به زبان آلمانی می توان ادامه تحصیل داد و مهمترین نکته در مورد ادامه تحصیل در آلمان رایگان بودن تحصیل در اکثر دانشگاه های آلمان است . اما دانشگاه هایی هم وجود دارند که برای هر ترم 250 یا 500 یورو شهریه دریافت می کنند. برای افرادی که تصمیم به ادامه تحصیل در این کشور را دارند مهمترین گزینه می تواند زبان انگلیسی یا آلمانی باشد.

شما می توانید مقالات بیشتری در ارتباط با اقامت استرالیا در سایت ما مطالعه نمایید.

۱۳۹۵ اردیبهشت ۶, دوشنبه

راه های اقامت به دانمارک به وسیله کار یا آموزش به وسیله آسان ترین روش ها مجانی

عنوان: مدلهای مهاجرت به دانمارک به واسطه شغل یا تحصیل به وسیله بروزترین روش ها مجانی

این مقاله درباره چگونگی راههای مهاجرت به دانمارک  می باشد.

 

۸۰٫۴ درصد مردم پیرو کلیسای پروتستان لوتری (لوتران) هستند به غیر از کلیسای مردمی پروتستان، جوامع مذهبی بسیاری در دانمارک هست. برآورد شده‌است که حدود۱۵۰ جامعه مذهبی بزرگ و کوچک در دانمارک وجود دارد. کاتولیک‌ها، مسلمانان و یهودیان اکثریت جمعیت کشور دانمارک را تشکیل می‌دهند.

در دانمارک، تمام افراد تا زمانی که قانون را رعایت کنند، می‌توانند آزادانه به امور دینی و مذهبی خود بپردازند و عقاید خود در مورد زندگی را دنبال کنند. تمام افراد آزادند که عقاید یا وابستگی‌های مذهبی خود را تغییر دهند - و این کار را می‌توانند به عنوان مثال با ترک یک جامعه مذهبی و عضویت در یک جامعه مذهبی دیگر انجام دهند.

 
اسلام

به دنبال چاپ کاریکاتورهای توهین آمیز علیه پیامبر اسلام در دانمارک و اعتراض‌های مسلمانان به این حرکت، مجامع فرهنگی آن کشور برنامه‌های مختلفی را برای آشنایی بیشتر مردم با اسلام و دیدگاه‌های آن به اجرا می‌گذارند که طرح انتخاب ملکه روسری دانمارک نیز، یکی از برنامه‌های تشویقی جوانان برای پیوستن به این مباحث است. یک شبکه تلویزیونی در دانمارک اعلام کرد، خانم هدی فلاح، دختر عراقی مقیم آن کشور را به عنوان نفر برگزیده ملکه روسری دانمارک در سال ۲۰۰۸ معرفی کرد. جایزه نفر اول مسابقه یک دستگاه آی پاد، یک روسری طراحی شده بوسیله Danish fashion boutique و یک سال آبونمان رایگان مجله انگلیسی «دختر مسلمان» است.
ممنوعیت استفاده از نمادها

مسابقه روسری در حالی انجام می‌شود که دولت دانمارک در تلاش است، استفاده از نمادهای مختلف مذهبی، از جمله حجاب، صلیب،عرقچین یهودی و عمامه هندی را در کشور ممنوع کند.
فرهنگ

در سال ۱۹۶۹ دانمارک اولین کشور جهان بود که پورنوگرافی را بطور قانونی آزاد کرد. پارلمان دانمارک در ۱۸ خرداد ۱۳۹۱ (۷ ژوئن ۲۰۱۲) به ازدواج همجنسگرایان رای مثبت داد. اعضای حزب نژاد پرست دانمارک دارای 18 درصد ارای این کشور است و حزب راست متعصب این کشور برای جلوگیری از مهاجرت مسلمانان به این کشور تلاش می کنند و این نشان نژاد پرستی میان این کشور با سایر ادیان است .

برابری اجتماعی، میانه‌روی و وقت‌شناسی از ویژگی های مهم روش زندگی دانمارکی است.
زندگی اجتماعی

دانمارک متشکل از جمعیتها است و در جهان، دانمارک جزو کشورهایی است که بالاترین تعداد عضویت در انجمنها و جمعیتها را دارد. ۷۳% افراد دست کم عضو ۲ انجمن یا کلوپ هستند.
سینما

از دهه ۱۹۹۰ فیلم‌های دانمارکی توجه بین‌المللی را به خود جلب کرده و کارل تئودور درایر از کارگردان‌های معروف این کشور در عرصه بین‌المللی است.
آشپزی

آشپزی دانمارکی مانند سایر کشورهای شمال اروپا و همچنین شمال آلمان، بیشتر شامل گوشت قرمز و ماهی است. این ناشی از پیشینه کشاورزی کشور، و همچنین جغرافیای کشور و زمستان‌های سرد و طولانی آن است. با مصرف سرانه ۱۴۵٫۹ کیلوگرم گوشت در سال ۲۰۰۲، دانمارکی‌ها در آن سال گوشتخوارترین مردم جهان به‌شمار آمدند.

ساندویچ‌های باز، معروف به عنوان اسموربرود (smørrebrød) را می‌توان غذای ویژه دانمارک به‌شمار آورد. آبجوهای کارلسبرگ و توبورگ دانمارک معروف هستند.
طعنه و مزاح

در دانمارک مزاح و شوخی در روابط مردمی نقش بسزایی دارد. بعلاوه بسیاری نیز طعنه می‌زنند. این نحوه صحبت بخصوص در بسیاری از محیط‌های کار تند بنظر می‌آید. افراد می‌توانند چیزهایی به یکدیگر بگویند که به گوش شنونده ناخوشایند است و به راحتی باعث ترس و وحشت یک فرد جدید می‌شود. ولی اغلب نشانه رفاقت و احترام متقابل است، گرچه یکدیگر را کمی مسخره می‌کنند.
مشاهیر دانمارک

بدون شک پرآوازه‌ ترین نویسنده دانمارکی در سطح جهان هانس کریستین آندرسن (دانمارکی: H.C. Andersen)، نویسنده افسانه‌های مشهوری چون پری کوچک دریایی (دانمارکی: Den Lille Havfrue) و جوجه اردک زشت (دانمارکی: Den Grimme Ælling)، می‌باشد.

بقیه نویسندگان مشهور دانمارکی عبارت‌اند از: سورن کیرکه گارد (دانمارکی: Søren Kierkegaard)(نویسنده و فیلسوف)، کارِن بلیکسن (دانمارکی:Karen Blixen) و یوهانس ویلهلم ینسن (دانمارکی: Johannes V. Jensen).

پرآوازه‌ترین موسیقی دانان دانمارکی کارل نیلسن (دانمارکی: Carl Nielsen)، بنت فابریسوس بی یِره (دانمارکی: Bent Fabricius-Bjerre)، یورِن اینگمَن (دانمارکی: Jørgen Ingmann)، سافری دوو (دانمارکی: Safri Duo)، آکوا (Aqua (musik)

یکی از راه های اقامت دانمارک ادامه تحصیل در دانمارک می باشد.

 

۱۳۹۵ فروردین ۲۸, شنبه

وضعیت دریافت بورس در آلمان و هزینه های دانش آموختن در مراکزخصوصی این کشور

عنوان:موقعیت فراگیری دانش در آلمان و  مخارج تحصیل در مراکزدولتی آلمان

کشورآلمان برای دانشجویانی که قصد مهاجرت به آلمان دارند قوانینی راوضع کرده است که در این مقاله توضیح داده شده است.

مهاجرت به آلمان و بلو کارت آلمان

مهاجرت به آلمان یا اروپا از راه بلو کارت (Blue Card) یکی از راه های رسیدن به این کشور برای اقامت است.بلو کارت نیز مانندگرین کارت آمریکا می باشد.از طریق بلو کارت می توان برای کارگران ماهر, متقاضیان تحصیل و افراد جویای کار, اقامت اروپا را اخذ نمود.بلو کارت اتحادیه اروپا در ابتدا برای 4 سال صادر می شود, و یا برای یک دوره قرداد کار شما با کارفرما در اختیار شما قرار می گیرد.در طول دو سال ابتدایی حضور در آلمان, هرگونه تغییر شغل در اروپا باید با هماهنگی و تایید سازمان مهاجرت کشور باشد.

از خانه تا اقامت دائم آلمان را با Blue Card در 3 سال طی کنید.

نیروهای متخصص که اهل کشورهای خارج از حوزه ی یورو می‌باشند، می‌توانند تقاضای اجازه کار موقت تحت عنوان Blue Card (بلو کارت یا کارت آبی) کنند. درخواست Blue Card باید به اداره اتباع خارجی در شهرها و ایالت های مختلف آلمان ارایه شود. تصمیم صدور و یا عدم صدور بلو کارت برای متقاضیان، توسط اداره اتباع خارجی (Die Ausländerbehörde)، اداره کار (Arbeitsbehörde) و همچنین آژانس کار (Die Agentur für Arbeit) که در سراسر جمهوری فدرال آلمان نمایندگی دارند، اخذ میگردد.

شرایط درخواست بلوکارت:

-متقاضیان کارت آبی باید یا دارای مدارک دانشگاهی از مراکز آموزش عالی آلمان باشند و یا در صورتیکه در خارج از آلمان تحصیل کرده اند، مدارک تحصیلی خود را به تایید سازمان های دولتی ذی ربط برسانندتا بتوانند به دنبال تحصیل در آلمان و یا به دنبال شغل باشند.

-کارت آبی به افرادی اعطا میگردد که توانسته باشند شغلی پیدا کنند که درآمد سالیانه آن 46.400 یورو (بدون کسر مالیات) باشد. البته اگر شغل آنها جز شغل هایی باشد که در حال حاضر با کمبود نیروی کار مواجه هستند، داشتن درآمد سالیانه 37.752 یورو (بدون کسر مالیات) کفایت میکند. این شغل ها در حال حاضر عبارتند از:

متخصان علوم طبیعی (فیزیک، شیمی، بیولوژی و …)، آرشیتکت، مهندس (کلیه علوم مهندسی)، طراح فضای شهری، پزشک (به استثنای دندانپزشک) و متخصصان علوم کامپیوتر و فناوری ارتباطات.

-موافقت نامه سازمان کار آلمان (Die Bundesagentur für Arbeit)

 اگر متقاضی کارت آبی، تحصیلات دانشگاهی خود را در آلمان به پایان رسانده است، جهت دریافت کارت آبی، نیازی به موافقت نامه سازمان کار آلمان ندارد، در غیر این صورت، دریافت این مجوز الزامیست. اگر در ابتدا و قبل از مشغول به کار شدن، متقاضی یک دوره ی کارآموزی را باید پشت سر بگذارد (بیشتر در رشته های پزشکی و مهندسی و به منظور آماده کردن فرد)، مدارک و مجوزهای گذراندن این دوره های کارآموزی قبل از اعطای بلو کارت باید توسط متقاضی به اداره اتباع خارجی ارایه گردد.

 اداره اتباع خارجی هر ایالت فقط در صورتی مجاز است که برای متقاضی مهاجرت به آلمان، بلو کارت صادر کند، که آن متقاضی قبلا خود را در حوزه استحفاظی آن اداره اتباع خارجی، ثبت نام کرده باشد. به عبارت دیگر، متقاضیانی که خارج از آلمان هستند، نمیتوانند به صورت مستقیم و از خارج مرزهای آلمان درخواست کارت آبی برای اقامت در آلمان کنند، بلکه ابتدا باید درخواست ویزای کاری کنند (جهت درخواست ویزای کاری آلمان از طریق نمایندگان ویزا موندیال بر روی اینجا کلیک نمایید) و پس از دریافت ویزای کاری وارد آلمان شوند، سپس 6 ماه فرصت به آنها داده میشود تا شغلی بیابند که حداقل درآمد سالیانه را داشته باشد، در این مرحله متقاضی میتواند جهت درخواست کارت آبی اقدام نمایند.

 مهاجرت به آلمان و بلو کارت آلمان

مدارک لازم هنگام درخواست بلو کارت:

پاسپورت
یک قطعه عکس بیومتریک (35mm x 45mm)
ترجمه مدارک دانشگاهی
گواهی معتبرسازی تحصیلات دانشگاهی
ترجمه سوابق کاری در خارج از آلمان (در صورت وجود سابقه کاری)
قرارداد کاری و یا پیشنهاد کاری که به صورت ملموس از طرف یک شرکت به متقاضی ارایه شده لست.
فرم پر شده درخواست تمدید اقامت
در صورت لزوم، موافقت نامه سازمان کار آلمان(مراجعه شود به بالا)
در صورت لزوم تکمیل و ارایه فرمی که در آن شغل متقاضی تشریح شده باشد.
در صورتی که ابتدا متقاضی باید یک دوره کارآموزی بگذراند، باید مدرک مربوطه ارایه شود.
مدت اعتبار Blue Card چه قدر است؟









در ابتدا در صورت داشتن کلیه شرایط فوق، یک Blue Card که دارای اعتبار چهارساله است برای متقاضی صادر میشود. پس از 3 سال از تاریخ صدور Blue Card، در صورتی که متقاضی هم چنان مشغول به کار در آلمان باشد، میتواند درخواست اقامت دایم کند. اگر دارنده Blue Card دارای سطح زبان آلمانی حداقل B1 باشد، وی میتواند پس از 2 سال از تاریخ صدور Blue Card، درخواست اقامت دایم نماید.

منبع : www.bluecard-eu.de

بلو کارت یکی از راه های اخذ اقامت آلمان میباشد.بلو کارت نیز مانند گرین کارت آمریکا می باشد.

 گرفتن اقامت استرالیا - مهاجرت - مهاجرت 

۱۳۹۵ فروردین ۲۴, سه‌شنبه

نحوه‌ی ایجاد لیست کشویی دینامیک در اکسل

عنوان:گوشی جدید فیلیپس


اعلان های پاک شده خود را بازگردانید

بازگردانی اعلان‌های حذف شده در اندروید
 
اگر تا به حال به اشتباه اعلان‌های اندروید را پاک کرده‌اید و یا دوست دارید بعداً به این اعلان‌های پاک شده دسترسی پیدا کنید، در ادامه همراه ما باشید.
از دست دادن اشتباهی اعلان‌ها در پلتفرم اندروید احتمالاً برای بیشتر کاربران سیستم‌عامل اندروید اتفاق افتاده است.
 
بخش اعلان‌های اندروید خیلی سریع پر می‌شود، در واقع احتمال اینکه اعلان‌های مهم را از دست بدهید بسیار زیاد است. اگر تا به حال، اعلان‌های مهم را به دلیل پاک کردن اشتباهی از دست داده‌اید و یا دوست دارید به اعلان‌های قبلی دسترسی داشته باشید؛ در ادامه با دنبال کردن مراحل زیر می‌توانید اعلان‌های پاک شده گجت اندرویدی خود را بازیابی کنید.




نکته: بخش تاریخچه اعلان‌ها در پلتفرم اندروید-که به شما اجازه دسترسی به اعلان‌های پاک شده را می‌دهد-از اندروید نسخه 4.3 به بالا وجود دارد.
 
1. روی بخش خالی صفحه اصلی (home screen) گوشی یا تبلت اندرویدی خود کلیک طولانی انجام دهید، سپس گزینه Widgets را انتخاب کنید.
 
 سیستم‌عامل اندروید, پاک کردن اعلان‌های اندروید



تاریخچه اعلان‌ها در پلتفرم اندروید
 
2. به سمت چپ swipe کنید تا ویجت میانبر تنظیمات نمایان شود.
 
3. روی ویجت کلیک طولانی کنید تا صفحه اصلی را ببینید، سپس آن را به صفحه موردنظر خود بکشید و رها کنید.
 
4. در منو میانبر تنظیماتی ‌که باز می‌شود به دنبال گزینه «Notification log» بگردید و آن را انتخاب کنید.
 
 ترفندهای اندروید, اعلان‌های اندروید








5. میانبر Notification log در صفحه اصلی اضافه می‌شود. از این پس با کلیک روی این میانبر به تاریخچه اعلان‌های پاک شده دسترسی پیدا کنید.
 
 سیستم‌عامل اندروید, پاک کردن اعلان‌های اندروید



بخش Notification log یکی از ویژگی‌‌های جالب اندروید است که احتمالاً از وجود آن باخبر نبوده‌اید. اعلان‌های خاکستری رنگ جزو اعلانهای پاک شده و اعلان‌های سفید جزو اعلان‌های فعال هستند.